پُلو در آشپزی ایرانی، آشپزی آذربایجان ترکیه ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته می‌شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، پخت می‌شود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آب‌کش ممکن است. در برخی خوراک‌ها نیز ممکن است پس از پخت کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه می‌کنند. همچنین خوراک‌هایی مانند آش و هریسه و جود دارند که با وجود برنج در آنها، با عنوان پلو یا چلو شناخته نمی‌شوند. در تعریف پلو در دهخدا آمده‌است: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.

مرصع پلو

 


اشپزی پلو ,تهیه ,برنج ,انواع ,مواد ,ممکن ,می‌شود که ,که با ,ممکن است ,کنند و ,آن رامنبع

طرز تهیه سه نوع شیرینی

دستور تهیه چند مدل شیرینی خانگی

طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه

دستور تهیه انواع پلوهای مختلف

بارش برف عجیب آبی رنگ!!

نکاتی درباره خورش قیمه نثار

مشخصات

آخرین جستجو ها

دیگ بخار نیمه صنعتی خرید اینترنتی قطعات بیل مکانیکی Pc300 کمیته امداد امام خمینی (ره) منطقه دو شیراز فروش کاغذ دیواری سه بعدی با قیمت ارزان آذربایجان بلاگ ساک دستی کرافت درجه یک با طراحی خلاقانه خرید و فروش آنلاین شیر برقی پنوماتیک برای تو دانلود سرای دانشجویی عصرچت ❤️